Connect with us

Što nam to rade?

Anđelka iz Donjeg Miholjca vodom od krastavaca spašava hrvatsko nebo

Široka uporabnost octa poznata je već stoljećima, no malo tko zna da ocat može spasiti svijet.

Zimnicom do plavog neba (foto: Slavoljub Puh)

“Čuvarica hrvatskoga neba!” Tako mještani Donjeg Miholjca tepaju Anđelki Anđi Sajli, nezaposlenoj tekstilnoj tehničarki koja već nekoliko godina uspješno razbija chemtrailse i umjetne oblake koje izazivaju ti naizgled bezopasni tragovi na nebu.

Za naš portal Sajla kaže da je ovu metodu vidjela na Youtubeu, a ona je vrlo jednostavna. Sve što treba je površine oko kuće pošpricati s octom ili sunčevim zrakama izložiti otvorene posude s octom. Octene pare, poznato je Youtube stručnjacima, neutraliziraju teške metale koje zrakoplovi izbacuju iznad naseljenih područja kako bi tajni centri moći manipulirali vremenom i izazivali nevrijeme, tuče i oluje. Iskušate li ovaj recept, navode, chemtrailsi i tmasti oblaci rastopit će vam se pred očima.

No gospodarna Anđa ovu je metodu unaprijedila. Kako su njeni ukućani ljubitelji kiseliša, za borbu protiv Novog svjetskog poretka koristi vodu od kiselih krastavaca koja također sadrži – dragocjeni ocat. “Velika smo obitelj i svakog dana se pojede barem jedna tegla. Sada tu vodu skupljam pa ostavljam oko kuće protiv otrova iz zraka. Svugdje, na balkon, prozore, na ogradu. Čim jedan dan ne jedemo kiselo, odmah nebo više nije plavo i vidi se kako nas avioni baš špricaju. Što nam to rade?”

Chemtrails je naziv za ispušne tragove aviona koje neki ljudi smatraju posljedicom tajnih klimatskih eksperimenata odnosno geoinženjeringa. U znanosti se pojava tih tragova na nebu tumači jednostavnim fizikalnim procesima pa se nazivaju kondenzacijskim tragovima. No Anđa Sajla ne vjeruje u to pa nam kaže: „I kad nebo nije plavo kažu nam da je to zbog pijeska iz Sahare. Kome takva glupost može pasti na pamet da pijesak leti? Pogledajte kako je danas nebo plavo. Gdje je danas Sahara? Pametnom dosta.“

Anđa Sajla sprema se na još jednu intervenciju nad Donjim Miholjcem (foto: Slavoljub Puh)

Podsjetimo, jedina koja je ovaj problem stavila na dnevni red Sabora je nekadašnja saborska zastupnica SDP-a Mirela Holy koja se je posljednjih godina intenzivno posvetila legalizaciji marihuane.

S druge strane, bavarsko Ministarstvo za stanovanje, gradnju i promet proglasilo je vodu od kiselih krastavaca vrijednom sirovinom. Doduše, ne zbog octa. Spomenuto ministarstvo godišnje štedi 700 tona soli na način da zamrznute prometnice prska vodom od kiseljenja krastavaca. Otpad iz tvornice Develey tako mijenja klasičnu sol za posipanje kolnika. Ono što je nekima blato, drugima je zlato, rekli bismo.

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti