Connect with us

Domovina i svijet

Nepoznati pjevač najavio je povlačenje iz javnosti, otkrili smo nove detalje ove mučne priče

Iako smo više puta pokušali doznati kako se nepoznati pjevač zove, do zaključenja ovog teksta pokušaji su ostali neuspješni.

Nepoznati pjevač iz Šibenika

Javnosti nepoznat pjevač iz Šibenika ovih se dana odlučio na drastičan potez – otvorenim pismom najavio je da će se na neodređeno vrijeme povući iz javnosti.

Podsjetimo, mediji su proteklih dana opširno izvještavali da je nepoznati pjevač, nakon bračnog brodoloma, pronašao sreću u naručju potpuno anonimne Bračanke s kojom je surađivao na glazbenim projektima za koje nitko nije čuo.

Također se doznalo da je sestra nepoznatog pjevača svojevremeno bila u braku s bratom anonimne Bračanke, no ta je veza okončana sporazumno i bez konfliktnih situacija. Roditelji nepoznate Bračanke, špekulira se, nisu sretni s odabirom svoje kćeri. “Kako smo i sami vrlo nepoznati, razumijemo interes medija i javnosti za naš privatan život, no do daljnjega nećemo davati ishitrene izjave”, kazali su nam.

“Osobno sam iznenađen ovakvim interesom novinara i građana za moj privatni život”, napisao je u otvorenom pismu medijima nepoznati šibenski slavuj uz napomenu da će se povući iz javnosti na nekog vrijeme. “Ne želim više intrigirati javnost svojom anonimnošću i ljubavnim životom. Poštujem posao novinara, ali ja sam nepoznati pjevač, a ne javna osoba. Ne želim si ugroziti karijeru. Dopustite nam da živimo svoje živote daleko od očiju javnosti kao što smo uvijek radili“, kazao je najavljujući da će se na scenu vratiti s novim albumom za kojeg najavljuje da već sada može sa sigurnošću reći da će biti slušan u njegovoj obitelji.

Iako smo više puta pokušali doznati kako se nepoznati pjevač zove, do zaključenja ovog teksta pokušaji su ostali neuspješni. Ono što smo saznali jest da je ostvario zamijećeni nastup u RTL-ovoj seriji Zabranjena ljubav, no nitko od kolega sa seta ove sapunice nije se mogao sjetiti njegova imena ni lika.

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti