Connect with us

Što nam to rade?

I vas su čipirali? Evo kako nakon cijepljenja možete izvaditi čip iz tijela

Niti jedan sustav nije bez mana pa tako ni plan čipiranja stanovništva putem cijepljenja. Doznali smo kako lako i sigurno možete ukloniti nanočipove iz tijela.

Iako cijepljenje protiv koronavirusa još uvijek nije obvezno, sada je jasno da će necijepljene osobe vjerojatno biti izložene različitim restrikcijama, što praktički znači da će mnogi zbog poslovnih razloga biti prisiljeni primiti cjepivo.

To posebno zabrinjava one koji znaju da se u cjepivu nalaze NFC nanočipovi dvanaeste generacije pomoću kojih će “svjetska elita pokušati zavladati svakom ljudskom jedinkom na ovom planetu“. No kako svaka akcija rađa reakciju, alternativna stručna zajednica koja “misli svojom glavom” domislila se rješenju – moguće je primiti cjepivo, ali i ukloniti mrski čip koji u kombinaciji s 5G tehnologijom daje neviđene mogućnosti “tajnim centrima moći”.

Slijedite li ove upute, moći ćete primiti cjepivo i zahvaljujući potvrdi o cijepljenju bez problema otputovati na, recimo, neki epidemiološki kongres u inozemstvo. Pri tom vas Bill Gates i George Soros neće moći locirati i upravljati s vama. Dovoljno je slijediti propisani postupak.

Kako izvaditi čip iz tijela?

Vađenje nanočipova pipkav je posao kojega je najbolje obaviti uz pomoć druge osobe. Za njega su vam potrebni samo magnet i strpljenje.

  1. Razodjenite se i podignite ruku u koju ste primili cjepivo.
  2. Osoba koja izvodi tretman s nekoliko kružnih pokreta neka magnetom prijeđe iznad mjesta uboda na nadlaktici. Kontinuiranim pokretom magnet treba što ravnijom putanjom po površini leđa vući do anusa.
  3. Nakon nekoliko kružnih pokreta magnetom oko anusa, magnet treba naglo odmaknuti od tijela, kao kod čupanja dlake, kako bi se nanočipovi izvukli kroz anus. Nakašljite se u trenutku “čupanja” čipova iz tijela.
  4. Budite uporni. Ako nanočipovi ne izlaze nakon desetak pokušaja, čučnite, a cijeli se postupak treba ponoviti po opisanoj proceduri. Po potrebi prilikom izvlačenja nanočipova možete si pomoći i prstima.
  5. Uzviknite: “Pametnom dosta!”
foto: mojevrijeme.hr/Sandro Bura

Postupak je bezbolan, ako se provodi prema opisanoj proceduri, a njegovu uspješnost možete provjeriti viskom ili rašljama. (mojevrijeme.hr)

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti