Connect with us

Što nam to rade?

ŠOKANTNO! Cjepiva sadrže dihidrogen monoksid koji može biti vrlo opasan za ljudsko zdravlje

Koliko je DHMO opasan, govori podatak da njegovo udisanje može izazvati gušenje i dovesti do smrti u roku od samo nekoliko minuta.

Ubrzana potraga za cjepivom protiv koronavirusa još je jednom razbuktala rasprave o učinkovitosti i navodno opasnim aditivima koja se u cjepivima nalaze. Stoga smo porazgovarali s nekoliko stručnjaka koji su nas upozorili da se u svakoj dozi cjepiva nalazi i nezanemariva količina opasnog dihidrogen monoksida (DHMO).

Potvrdu ove informacije potražili smo u online bazi Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode. Naime, ovo tijelo na svojim stranicama objavljuje deklaracije i sastav svih cjepiva koje se nalaze na hrvatskom tržištu. Ono što smo utvrdili jest da sva cjepiva protiv dječjih zaraznih bolesti sadrže upravo ovaj spoj i to kao otapalo. Riječ je o kemikaliji bez okusa, boje i mirisa koja se tako izravno ubrizgava u organizam svih onih koji cjepiva primaju, uključujući i dojenčad.

Koliko je DHMO opasan, govori podatak da njegovo udisanje može izazvati gušenje i dovesti do smrti u roku od samo nekoliko minuta. Upravo je na ovaj način, prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, samo u 2016. godini smrtno stradalo 320 tisuća ljudi diljem svijeta, od kojih je 60 posto bilo mlađe od 30 godina.  Čak je i Hrvatski zavod za javno zdravstvo izvijestio da i u našoj zemlji na ovaj način godišnje živote izgubi stotinjak osoba.

Osim toga, konzumacija većih količina kroz hranu i piće može dovesti do pojačanog mokrenja, znojenja, čak i do povraćanja te do poremećene ravnoteže elektrolita u tijelu i posljedično smrti. Zabilježeni su brojni slučajevi kada je DHMO u plinovitom stanju izazvao opekline po cijelom tijelu, dok izlaganje ovoj kemikaliji u čvrstom stanju može trajno oštetiti tkiva i dovesti do njihove nekroze. Visoke koncentracije DHMO-a pronađene su u stanicama karcinoma.

DHMO uz sve to djeluje kao okolišno opasan agens: pospješuje eroziju tla, nalazimo ga u kiselim kišama, djeluje korozivno čak i u malim količinama pa ipak, liječnici ga se ne libe ubrizgati čak i u krvotok pacijenata.

Uz to ima široku industrijsku primjenu u nuklearnim elektranama, na plantažama genetski modificiranih organizama, koristi se kao protupožarno sredstvo, sredstvo za čišćenje i otapalo za druge kemikalije.

U razgovoru s dobro upućenim stručnjacima doznali smo da se radi o spoju čija je molekula građena, znaju to već po imenu oni koji su završili osnovnu školu, od dva atoma vodika i jednog atoma kisika (H2O) koji se u narodu zove  – voda. Više o dihidrogen monoksidu pročitajte ovdje.

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti