Connect with us

Što nam to rade?

Obavezna treća doza za Hrvatsku, Srbiju i Bosnu. Bill Gates objasnio što nam to radi

Nakon što je Svjetska zdravstvena organizacija neslužbeno objavila da će neke zemlje zapadnog Balkana procjepljivati stanovništvo obaveznom trećom dozom, stiglo je i pojašnjenje ove informacije.

Naime, Zavod za entomološku certifikaciju RH (ZECRH) potvrdio je kako su strane farmaceutske kuće u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini distribuirale cjepiva protiv koronavirusa sa softverski neispravnim nanočipovima dvanaeste generacije. Ukratko, u Hrvatskoj je distribuirano cjepivo čiji čipovi imaju instaliran srpski language pack (jezični paket), dok su u Srbiju poslana cjepiva sa hrvatskim language packom.

Zbog toga će, objasnio je na svom Youtube kanalu filantrop i začetnik ideologije cijepljenja, Bill Gates, Srbija i Hrvatska u najkraćem roku administrirati takozvanu zakrpu (service pack) kroz treću dozu cjepiva, a sve kako bi se neškodljivo popravila navedena greška. Pri tome upozorava da navedena greška ne utječe bitno na djelotvornost cjepiva protiv koronavirusa.

Na grešku je prvi upozorio gore spomenuti ZECRH a nakon što je primijetio kako hrvatski građani na društvenim mrežama sve češće upotrebljavaju riječi kao što su merdevine ili časovnik, dok su Srbi na vlastitu nevjericu koristili riječi poput kliznica ili vrtolet.

Ravnomjerna distribucija cjepiva s hrvatskim i srpskim language packovima u Bosni i Hercegovini izazvala je čitav niz nuspojava među kojima se ističu pojačana koprolalija na društvenim mrežama te dijeljenje i besmisleno komentiranje nepročitanih članaka o cijepljenju. “Service pack za Bosnu i Hercegovinu još uvijek je u začetku razvoja te će krenuti u distribuciju čim prođe sve nužne i dugotrajne faze testiranja kako bi se antivakserskom pokretu ostavilo što manje prostora za dezinformiranje. Iako, nismo optimistični u vezi njega”, objavio je Bill Gates.

Na ove informacija reagirala je i lingvistica Snježana Kordić, predvodnica inicijative “Jezici i nacionalizmi” koja tvrdi da bi sve Hrvate, Bošnjake i Srbe trebalo čipirati s identičnim cjepivima, kako bi zacijelile podijele između nekad bratskih naroda. Riječ je o jednom policentričnom jeziku čiji se govornici međusobno savršeno razumiju, tvrdi ova jezikoslovkinja, no malo je izgleda da će njen vapaj čuti tajni centri moći i George Soros.

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti