Connect with us

Misteriji

Umirovljenica iz Ogulina: Otkrila sam najčuvaniju tajnu Facebooka, život mi se promijenio

Čovjek uči dok je živ, a trebamo se zapitati koliko toga je još sakriveno od običnog malog čovjeka, zaključuje gospođa Šebalj-Kos.

Verica Šeblja Kos: Htjela sam mu napisati da je odojak (foto: Unsplash)

“Strašno je da se takve stvari kriju od nas. Što nam to rade? Kome je to u interesu?” govori nam uzbuđeno Verica Šebalj-Kos (69), jedna od najtraženijih osoba u Hrvatskoj posljednjih dana. Naime, ova umirovljena službenica ogulinske pošte otkrila je ono o čemu mnogi ni ne sanjaju – da se članci na Facebooku mogu otvoriti i pročitati.

“Dogodilo se to sasvim slučajno. Htjela sam napisati komentar na mobitelu, ali sam slučajno upiknula na naslov ispod slike. Ostala sam šokirana. Odmah se otvorio članak iz novina u kojem sam mogla sve pročitati”, govori nam Verica. Svoje otkriće odmah je podijelila s prijateljicama, a isti je dan gostovala i na lokalnoj radijskoj postaji. “Svi mi čestitaju. Jako su ponosni da je upravo jedna Ogulinka to otkrila”, kaže nam.

Na pitanje o kojem se točno članku radilo odgovara: “Pisalo je ‘Hrelja potpisao sporazum s HDZ-om’. Znate kako to ide kad vidite Hreljinu sliku, odmah idete ispod napisat da je odojak i gad. Ali kad mi se otvorio taj članak pisalo je da hoće od Plenkovića izvuć da svaka udovica može imat svoju penziju i još na nju dobit penziju od muža. A moj Mile nije baš najboljeg zdravlja, ako me razumijete.” Zbog toga se, priznaje, suzdržala od negativnog komentara.

“Mi smo prije mislili da je Facebook samo da se nekom napiše da je glupača, komunjara, udbaš, prljavica, lopov… To vam je pravi odmor za živce i dušu, opusti čovjeka. Ali sad sam ugodno iznenađena kad se mogu i novine pročitat. Čovjek uči dok je živ, a trebamo se zapitati koliko toga je još sakriveno od običnog malog čovjeka”, zaključuje gospođa Šebalj-Kos kojoj su se, zahvaljujući Silvanu Hrelji, zastupniku Hrvatske stranke umirovljenika, otvorili novi digitalni svjetovi.   

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti