Connect with us

Domovina i svijet

Zbog sklonosti reprizama, USKOK bi za Kazimira Bačića mogao tražiti istražni zatvor

USKOK ga tereti da je trgovao utjecajem i posredovao između bivšega gradonačelnika Bandića i bivšeg većinskog vlasnika Tvornice električnih žarulja Milana Lončarića.

Od ranog jutra u Zagrebu traje velika akcija USKOK-a i policije u kojoj su uhićeni brojni bliski suradnici bivšeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Među osumnjičenima te privedenima je i glavni ravnatelj Hrvatske radio televizije Kazimir Bačić.

Prema neslužbenim informacijama, USKOK će zatražiti istražni zatvor za čelnika javne radio-televizije zbog njegove navike ponavljanja djela. Podsjetimo, upravo je HRT početkom lipnja potvrdio Indexu kako će se tijekom ljeta baviti sportom i reprizama već ranije emitiranih audio-vizualnih djela. Iako smo na to navikli, ove godine reprize su uranile, budući da su na rasporedu Europsko nogometno prvenstvo i Olimpijske igre.

U munjevitoj akciji, istražitelji su obišli Bačićev dom na Tuškancu, a njegov izlazak iz kuće u pratnji istražitelja prenosile su televizije.

Također prema neslužbenim informacijama, USKOK ga tereti da je trgovao utjecajem i posredovao između bivšega gradonačelnika Bandića i bivšeg većinskog vlasnika Tvornice električnih žarulja Milana Lončarića, koji je također uhićen. Sumnja se da je, u zamjenu kao mito, od Lončarića dobio stan u Radićevoj ulici.  Istražitelji su u ovim trenucima u tom stanu u Radićevoj ulici.

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti