Connect with us

Što nam to rade?

Plenković: ‘Stiže tehnološki najnaprednije cjepivo. Za Hrvate samo najbolje’

U RNK cjepivima otkriven je grafenov dioksid čija ‘ljekovitost’ u cjepivu, barem meni, nije poznata, ali nam je svima poznat magnetizirajući učinak cjepiva na tkiva oko mjesta uboda, kazao je Sladoljev.

U Hrvatskoj je čak 1.570.000 cijepljenih građana od čega je 1.301.000 primilo obje doze. Unatoč činjenici da se kod njih cjepivo pokazalo djelotvornim, a ozbiljnih nuspojava je iznimno malo, čini se da smo pred prekretnicom, barem što se cjepiva tiče.

“Idući tjedan imamo sastanak s upravom Pfizera kako bismo dogovorili da u Hrvatsku ubuduće stižu cjepiva protiv COVID-a s najmodernijom tehnologijom. Na ništa manje nećemo pristati. Za hrvatske građane samo najbolje. S ovim cjepivom svi će se htjeti cijepiti”, izjavio je premijer Andrej Plenković nakon sastanka užeg kabineta Vlade RH.

Naime, vodeći i svjetski priznati stručnjaci za imunologiju, poput dr. Srećka Sladoljeva, ali i brojni članovi Facebookove akademije znanosti i umjetnosti (FAZU), upozorili su da se cijepljene osobe uz pomoć pametnih telefona možda mogu detektirati kao mobilni bluetooth uređaji.

“U RNK cjepivima otkriven je grafenov dioksid čija ‘ljekovitost’ u cjepivu, barem meni, nije poznata, ali nam je svima poznat magnetizirajući učinak cjepiva na tkiva oko mjesta uboda. Da li je gafenov dioksid možda odgovoran da primitkom cjepiva postajemo rijetki ‘mobilni’ uređaji?” upitao se značajno Sladoljev.

“Gledajte, svjesni smo tog problema”, kazao je Plenković i dodao: “Svakom bistrijem pučkoškolcu jasno je da je bluetooth za ovakvu primjenu zastarjela bežična tehnologija, jer veza se može ostvariti u promjeru od otprilike 10 metara oko uređaja. Deset metara, evidentirajte to! Jeste li evidentirali? Kako mislite da s takvim ograničenjem možemo kontrolirati umove i tijela cijepljenih, a što od vlade zahtijevaju tajni centri moći vođeni Billom Gatesom i Georgeom Sorosem? Neće proći. Ili kako bi moj prijatelj Charles Michel rekao – Ils ne passeront pas!

“Prošlog tjedna sastali smo se s predstavnicima Facebookove akademije znanosti i umjetnosti (FAZU) koji su pred nas stavili svoje zahtjeve. Sastanak je prošao u konstruktivnom ozračju, kako to već bude s ljudima koji su iznimno posvećeni učenju iz Facebook komentara. Predsjednica KasandraNoktiPrivatno i tajnik Odjela za šokantno Matko Nije Bitno prinijeli su nam pozornosti ovaj problem i Vlada RH dijeli njihovu zabrinutost. Riješit’ ćemo. O svemu ćete biti blagovremeno obaviješteni”, kazao je Plenković.

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti