Connect with us

Što nam to rade?

Bunt protiv maski širi se Hrvatskom: Svi imaju pravo disati!

Prosvjednici predvođeni našim poznatim znanstvenikom najavljuju da će svaki dan prosvjedovati pred drugom zagrebačkom bolnicom.

Poput požara Hrvatskom se širi bunt protiv epidemioloških mjera, poglavito nošenja maski. Nakon što su prošlog tjedna upali u osnovnu školu u Tuheljskim toplicama, borci za slobodu disanja jutros su započeli prosvjed pred zagrebačkom Kliničkom bolnicom Dubrava. Mirno i prijavljeno događanje započelo je vježbama disanja uz meditativnu glazbu.

Naoružani transparentima na kojima je između ostalog pisalo “Ovo je holokaust”, “Kisik, a ne zločinac” i “Bille Gatesu – neće proći, nisi niprije” prosvjednici su od uprave bolnice zatražili da kirurge i njihove timove oslobodi nošenja maski tijekom operacija. Podršku im je dao i svjetski poznati imunolog dr. Srećko Kadžija.

“Znanost napreduje i vrijeme je da napustimo vjerovanja s početka 20. stoljeća zbog kojih kirurzi nad otvorenim pacijentima i danas nose maske. To je potpuno znanstveno praznovjerje koje se može iščitati i kroz numerološku analizu imena Billa Gatesa koji želi održati ovu štetnu praksu. Danas znamo da maske ne sprječavaju prolazak klica i stoga je svatko dužan od svojeg kirurga tražiti da skine masku za vrijeme operativnog zahvata. Budimo dosljedni u svojoj borbi za slobodu disanja. Ako se bunite protiv maski, a ne želite da vas operira kirurg bez maske – licemjerni ste. Kirurg bez maske je sretniji kirurg zbog čega će i njegovi rezultati rada biti bolji”, kazao je pred bolnicom dr.Kadžija.

“Unatrag godinu dana provedena su brojna istraživanja u zemlji i svijetu koja pokazuju da je nošenje maski štetno. Institut za entomologiju disanja iz Konjskog Brda dokazao je da maske zadržavaju alkoholne pare, što može dovesti do pomućenja svijesti i krivih prosudbi”, prisnažio je naš znanstvenik poručujući Vladi RH da “običan mali ćovijek” ima još vrlo malo strpljenja: “Znamo da je medijima zabranjeno objaviti da je australska vlada pala zbog sudjelovanja u plandemiji. Ali ne možete zaustaviti Facebook grupu ‘Otvorite um, nek’ vam mozak ispadne’, a koja jedina objavljuje necenzurirane informacije i koja je postala važnija od Dnevnika javne televizije.”

Dr.Kadžija: Imamo pravo disati čisti hrvatski zrak!

Prosvjednici kažu da neće odustati od svojih zahtjeva te da će svakoga dana prosvjedovati pred drugom zagrebačkom bolnicom.

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti