Connect with us

Što nam to rade?

Laboratorij iz Wuhana: Da, mi smo proizveli virus, dobro je da je pobjegao

Kineski virolog Nian Zhen objasnio je da je virus kreiran kao dio znanstvenog istraživanja kojim se nastoji pronaći takozvani eliksir vječne mladosti i života.

Virolog Nian Zhen, jedan je od kreatora virusa SARS-CoV-2

Institut za entomologiju virusa iz Wuhana izdao je priopćenje kojim priznaje da je virus SARS-CoV-2 greškom pobjegao iz njihovog laboratorija. “Naša odgovornost je neporeciva, no ujedno je i prokazala realnu epidemiju koja je kudikamo opasnija od COVID-a. Bila je to na neki način sreća u nesreći”, kazao je direktor Instituta virolog Nian Zhen.

“Ni u najcrnjim snovima nismo mogli očekivati epidemiju nepatvorene gluposti u 21. stoljeću i povratak u mračno doba neznanja”, kazao je Zhen koji je objasnio da je virus kreiran kao dio znanstvenog istraživanja kojim se nastoji pronaći takozvani eliksir vječne mladosti i života. “No sada je jasno da ljudske vrsta to ne zaslužuje”, rezignirano je objavio Zhen na tiskovnoj konferenciju u Pekingu.

Sasma neočekivano, direktor vuhanskog instituta apostrofirao je Hrvatsku i njene političare. “S posebnom zabrinutošću gledamo prema Hrvatskoj u kojoj je parlamentarni zastupnik Zlatko Hasanbegović poručio da on ima pravo na virus. Ovom prilikom bih mu poručio da on i njegovi istomišljenici nemaju to pravo, jer i naš virus ima dostojanstvo. Molim ga da se iz tog razloga cijepi.”

Ni analno, ni oralno

Podsjetimo, Hasanbegović je uoči uvođenja COVID potvrda najavio da će apstinirati od dolaska u Sabor. “Nisam i neću se cijepiti, a ne želim se ni testirati. Moje je pravo imati virus”, izjavio je. “Ne želim se testirati ni oralno ni analno!” prisnažio je nekoliko dana kasnije.

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti