Connect with us

Što nam to rade?

Je li cjepivo otjeralo baku Nelu u grob? Umrla je samo sat vremena nakon cijepljenja!

Da je upoznat s ovim slučajem, potvrdio nam je i svjetski poznati imunolog dr. Srećko Kadžija, jedan od najglasnijih kritičara imunizacije protiv koronavirusa.

Nela Lešina bila je duša mjesta (foto: privatni album obitelji Češina)

Donja Strinina, tiho mjesto na sjeverozapadu Hrvatske, ovih dana još je tiše zbog tragičnog odlaska 82-godišnje Nele Lešine. “Bila je duša našeg mjesta, uvijek raspoložena za šalu, pjesmu, zabavu. Prerano je otišla. Bila je zdrava, mogla je još poživjeti. Nažalost, nismo je mogli odgovoriti od cijepljenja. Otišla je samo sat vremena nakon treće doze. Kao da je bila ovisna o cijepljenju”, kazuje nam kroz suze prva susjeda pokojnice koja je željela ostati anonimna.

Doista, ovu vijest potvrđuju nam gotovo svi mještani koji za bolan gubitak krive upravo cjepivo. No nitko od njih ne želi stati pred kamere i glasno reći što misli. Upućuju nas na načelnika općine Tarzana Urukala koji nam potvrđuje da je nakon tragičnog događaja cijepljenje protiv COVID-a u lokalnom dispanzeru – zaustavljeno. “Interes je ionako bio mizeran. Cijepile su se samo pokojna Nela i njene starije vršnjakinje na koje je utjecala svojim autoritetom stečenim u bivšem jugokomunističkom režimu”, objašnjava Urukalo.

Naime, baka Nela, kako je zovu mlađi mještani, radni je vijek provela kao inkasatorica RTV pretplate. Usprkos nepopularnom odabiru karijere, uvijek je bila rado viđeni gost u kućama svojih mještana. “Stroga, ali pravedna. Pretplatu su plaćali i oni koji nisu imali struje u kući”, govore svi. Po odlasku u mirovinu, posvetila se zvukoterapiji i liječenju zvučnim kupkama. Upravo su njene terapije, uz pravo prve bračne noći, Donju Strininu učinile nadaleko poznatom turističkom destinacijom.

Dr. Kadžija: “O grafenu se ne govori”

Da je upoznat s ovim slučajem, potvrdio nam je i svjetski poznati imunolog dr. Srećko Kadžija, jedan od najglasnijih kritičara imunizacije protiv koronavirusa. „Kontaktirala me je obitelj pokojnice. Gotovo sam siguran da je gospođa Lešina umrla zbog cjepiva. Koliko znamo, cijepila se u devet ujutro. Sat vremena nakon toga pokušala je prijeći cestu na neoznačenom pješakom prijelazu kada ju je udarila cisterna s mlijekom. Namagnetizirao ju je grafen iz cjepiva. Kao živi magnet privukla je teško vozilo. To je jedino racionalno objašnjenje“, kazuje nam.

Grafen je krajnje lak nanomaterijal. Građen je od mreže ugljikovih atoma šesterokutne (heksagonalne) strukture. Zbog krajnje male gustoće gotovo je proziran. Krajnje je fleksibilan i ujedno je najjači materijal u prirodi, 200 puta veće otpornosti od čelika. Vrlo su mu povoljna i nevjerojatna elektronička, kemijska, magnentna, optička i biomedicinska svojstva.

Doznali smo da je resorno ministarstvo pokrenulo istragu oko ovoga slučaja. No kakvi god njeni rezultati bili, Donjoj Strininoj neće vratiti baku Nelu koja će dobiti spomen ploču na lokalnom zadružnom domu.

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti