Connect with us

Domovina i svijet

52-godišni Srbin skriven u frižideru pokušao je ući u Hrvatsku. Uhićen je!

Pregledom je utvrđeno da se u predmetnoj kutiji nalazio hladnjak, a unutar rashladnog prostora nalazio se državljanin Srbije A.V. (52)

foto: MUP.hr

Policijski službenici Postaje granične policije Dalja i djelatnici Carine jutros su u 6:30 na graničnom prijelazu Erdut zaustavili teretnjak iz Srbije. Prema službenom izvješću, na ulasku u Hrvatsku iz Srbije pregledano je teretno vozilo s priključnom prikolicom kojim je upravljao 45-godišnjak iz Srbije, a koji je deklarativno prevozio bijelu tehniku.

”Nakon obavljanja granične kontrole, policijski službenici pristupili su drugoj liniji granične kontrole te su uz suradnju s djelatnicima carine obavili pregled teretnog dijela kamiona gdje su zamijetili preinake na jednoj od kutija u kojima su se nalazili hladnjaci. Daljnjim pregledom utvrđeno je da se u predmetnoj kutiji, nalazio hladnjak, a unutar rashladnog prostora nalazio se državljanin Srbije A.V. (52) koji je na taj način pokušao inkognito prijeći državnu granicu“, izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Službenici PU osječko Baranjske uhitili su vozača kamiona i predali ga pritvorskom nadzorniku dok će A.V. biti vraćen u zemlju polazišta te će mu biti određena zabrana ulaska u Hrvatsku do 5. kolovoza.

Primaj obavijesti

Copyright © 2021 PLAMENI JAZAVAC, satirički portal. Sav sadržaj ove stranice proizvod je zdrave mašte i bolesnog smisla za humor, bez utjecaja opojnih droga. Za jedne dobra zabava, za druge nerješivi test inteligencije.

Connect
Primaj obavijesti